Hvorfor er de så flaut ?

hvorfor er de så flaut ? 
jeg vet att folk har taushetsplikt , de samme har vi der som jeg jobber 
men hvorfor syns jeg de er så utrolig utrolig forferdelig , jeg grøsser av tanken . hadda aldri trodd jeg skulle komme i den sitvasjonen noen gang . 
åh jeg syns de er helt forferdelig bare de å måtte ta EKG tillome når leger skal feste elektroder på kroppen , hvorfor ? 

Jo jeg liker ikke når de ska se eller ta på min kropp , samme med tannlege , jeg liker ikke tannlege som skal se inni mine tenner , går greit med den faste tannlegen men ikke andre , tror de er av en grunn att jeg ikke har kontroll på hva hun gjør inni min munn å plutselig kan hun komme i tunga eller andre tenner eller noe , jah jeg har ikke kontroll !! 

Åh når de da kommer til LEGE å andre hellsepersonel som skal SE og TA på kroppen nei de liker jeg overhode ikke. , halleluja de verste jeg noen gang har gjort er EKG trodde jeg å jeg syntes de er helt forferdelig å de er noe jeg må ta en gang i året pga noen dumme medisiner å når de ska begynne å sette elektroder i nærheten av bryste , da pleier jeg å holde så godt jeg kan sån de foråpentligvis slipper å se noe ,  men her om dagen så kom jeg i en sitvasjon jeg ALDRI trodde jeg skulle komme i ,   hvorfor ?  jo fordi jeg ikke ville fortelle noe til legen om hvorfor jeg har så inmari vondt i magen.  Men dum som ett brøhode jeg var så fortalte jeg de til noen som sa jeg måtte fortelle de til legen min , men fy søren som jeg angra etterpå for når en Lege vil se på noe på kroppen da går de kaldt igjennom hele meg . 
Hallo nei nei nei nei nei , hadde de bare vert de dumme EKG for der har jeg funnet mine knep men søren heller andre kropps ting de er helt forferdelig !!!  
Men når de kommer til andre kropps deler da går de for langt altså , årrh da slår tanken meg om hvorfor jeg måtte være så dum å fortelle til den personen att jeg har så vondt i magen å ryggen,   De eneste som bekymrer meg er når jeg er ute på kjøpesenter å må løpe in på toalette å ender opp med å legge meg på golvet i fosterstilling for får så innmari vondt i magen å ryggen ( SÅ JEG KAN SI DE SLIK ATT DE ER IKKE GØY Å VÆRE UTE PÅ KJØPESENTER FORTIDEN ELLER PÅ ANDRE SINE HJEM NÅR JEG ENDER OPP MED Å LÅSE MEG INN PÅ DO Å LEGGE MEG I FOSTERSTILLING PÅ GOLVET FOR DE GJØR SÅ VONDT )    når jeg er på jobb nå 50% pågrunn av de dumme bihulene som også gjør så vondt . åsså holder jeg ett barn å må sette de ned åsså gråter de når du setter de ned men jeg må bare løpe på do å legge meg ned på golvet for gjør så innmari vondt i magen å ryggenå stapper knyttneven i munden for å ikke skrike slikde skal høre meg .  men vil liksom ikke att de andre på jobben skal vite att jeg har vondt i magen og ryggen også har nokk med de bihulene . vil ikke feile alt :(Etterpå ville jeg bare att timen skulle bli ferdig å komme meg under en dyne å gjemme meg for resten av verden egentlig for jeg syns sånne ting er utrolig fælt 
åh jeg som ikke har gjort noe slikt før å trodde EKG var de verste jeg hadde gjort på ett legekontor men nei søren heller ..... 
Men etterpå tenkte jeg på att jeg er søren også glad de var den dama å ikke mannen for da hadde jeg vertfall nekta !!! 


ikke nokk med de så ser jeg ut som en tomat i ansikte akuratt nå å syns de er litt vanskelig å puste , ikke har jeg fått sovet i natt da min tunge er hoven så jeg biter den hele tiden å jeg ligger med en plate i tilleg som jeg såvidt klarte å få inn i munnen min å ut av munnen min .  en dumm migrene sprøyte som jeg tydligvis har reagert mye på som gjør att jeg ligner en tomat som er klar for haloween ... men en ufattelig voooondt da ansikte brenner å klarer såvidt å snakke å er vanskelig å spise da jeg tygger den tunga mi hele tiden . 
   
#kropp #flaut #lege #damelege #flautmedkropp #flauoverkropp #likerikke #tomat #bihuler #vondt #vondtimagen #magen #ryggen #vondtiryggen #allergi #rødsomentomat 

- Tilbake til forsiden

anonymfortiden

22, Stavanger

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Sosialt

Instagram

Categories

Arcives

Design

hits